Logo Logo
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau
Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau
Krátky popis Neodolatelný produkt Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau od výrobce Flammarion u nás najdete téměř zadarmo od 674 Kč.
Obvyklá cena
  • 674
Výrobce/Značka
Flammarion
EAN 9782080203663
Hodnocení
(Celkem 22 hodnocení )
Master the art of chocolate through one hundred fundamental step-by-step techniques, including chocolate basics (tempering, ganaches, pralines), candy fillings, decorations, doughs, cream and mousse bases, ice cream and sorbet, sauces, and baker’s secrets (marbling, faultless cake crusts, beating egg whites, and more). Each method is explained in text and photographs. More than one hundred recipes include the classics (Black Forest cake, profiteroles, molten chocolate cake), tarts and tartlets (chocolate-pear, nut-caramel), shared delights, teatime treats (macaroons, brownies, milk choc Encyclopedia of Chocolate - Frédéric Bau od authora Frédéric Bau a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor Frédéric Bau
Jazyk anglický
Počet stran 416
Rok vydání 2018
Typ filmy
Nakladatelství Flammarion
Další produkty od výrobce Flammarion
Další produkty v kategorii Knihy