Málokterá vůně probouzí v člověku takové chutě, jako vůně udícího se masa. Křehké a perfektně ochucené maso dodá nezaměnitelné aroma mnoha různým pokrmům. Kniha vás provede všemi kroky na cestě za dokonale vyuzeným kouskem masa a přidá nejrůznější tipy a triky na kořenicí směsi a marinády. Přes 50 receptů na uzení drůbeže, hovězího či vepřového masa i mořských plodů od cenami ověnčeného autora Willa Fleischmana vám pomůže zazářit na letních party s přáteli a rodinou. Domácí uzení masa na grilu i v udírně - Will Fleischman od authora Will Fleischman a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Will Fleischman |
Jazyk |
český |
Počet stran |
192 |
Rok vydání |
2017 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Esence |