Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny. > Metody uzení horkým, teplým Domácí uzení - Maria Sartor od authora Maria Sartor a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Maria Sartor |
Jazyk |
český |
Počet stran |
96 |
Rok vydání |
2019 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vašut |