Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úpr Cukrářská výroba III - Ludvík Bláha a kolektív od authora Ludvík Bláha a kolektív a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Ludvík Bláha a kolektív |
Jazyk |
český |
Počet stran |
200 |
Rok vydání |
2019 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Informatorium |