Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a nápln Cukrářská výroba II - Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec od authora Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec |
Jazyk |
český |
Rok vydání |
2019 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Informatorium |