Nesmírně zajímavé vyprávění o tom, jak funguje potravinářský průmysl. Výrobci moderních potravin používají tři klíčové přísady: cukr, sůl a tuk. Ty vyvolávají tu „správnou“ chuť. Samozřejmě, nejsou zdravé - tedy určitě ne v té míře, v jaké se do jistých produktů přidávají. Najdete je přitom i v takových výrobcích, o nichž byste to vůbec nepředpokládali. Jde o to, aby byl výrobek chutný, laciný a NÁVYKOVÝ. Cukr, sůl a tuk totiž způsobují závislost! Autor investigativní novinář oceněný Pulitzerovou cenou napsal tuto knihu na základě velmi důkladného výzkumu. Najdete zde úžasné opisy, jak to cho Cukr, sůl, tuk - Michael Moss od authora Michael Moss a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Michael Moss |
Jazyk |
český |
Počet stran |
264 |
Rok vydání |
2015 |
Žánr |
naučná |
Nakladatelství |
Eugenika |