Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. Vraťte se ke kořenům našeho uzenářského umění. Masné výrobky jsou v knize uspořádány do skupin podle Vyhlášky č. 69/2016 Sb. , zachoval jsem ale i rozdělení do podskupin podle zažitých uzenářských zvyklostí, byť je stávající legislativa již nerozlišuje. V každé receptuře je napsáno dávkování základních surovin a přísad, potřebných pro vyrobení 100 kg ho Československé masné výrobky - Václav Šedivý od authora Václav Šedivý a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Václav Šedivý |
Jazyk |
český |
Počet stran |
752 |
Rok vydání |
2022 |
Nakladatelství |
Václav Šedivý |