Šéfkuchař Martin Svatek vařil v New Yorku diplomatům a odvezl si odtud ponaučení, že jednoduchá česká jídla obstojí i na zahraničních talířích. Nyní představuje českou kuchyni v novém kabátku – nabízí všechno, co se dosud naučil, a přidává jako hlavní suroviny lásku k vaření a radost z vydařeného jídla. Milovníci pravé české kuchyně odhalí nekonečné možnosti úprav klasiky, mas na kosti, českých ryb, ale také dezertů. Což takhle dát si panenku v sušené šunce, kachní prsa s ostružinami nebo meruňkové knedlíky s vanilkovým tvarohem… Česká kuchyně – lehká a elegantní - Martin Svatek od authora Martin Svatek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Martin Svatek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
192 |
Rok vydání |
2015 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Ikar CZ |