Ty nejlepší recepty z tradiční české kuchyně Pokrmy jako kulajda, svíčková na smetaně, bramborák nebo buchty patří k české klasice a připravují se nejen v českých domácnostech, ale také ve vybraných restauracích po celé zemi. A protože ne každý má recepty v malíčku, připravili jsme pro vás tuto kuchařku. Najdete v ní výběr toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, dusí nebo smaží, a to vše popsané tak, aby si s přípravou poradil i úplný začátečník. Česká kuchařka - Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora od authora Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Magdalena Wagnerová, Petr Sýkora |
Jazyk |
český |
Počet stran |
160 |
Rok vydání |
2016 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Plot |