Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno, ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly jejich maminky nebo babičky zužitkovat v kuchyni. Jak byliny, lesní plody a houby nejen bezpečn Bylinky, plody a houby - Eva Maria Dryer, Wolfgang Dreyer od authora Eva Maria Dryer, Wolfgang Dreyer a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Eva Maria Dryer, Wolfgang Dreyer |
Jazyk |
český |
Počet stran |
176 |
Rok vydání |
2010 |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Víkend |