Příroda nám v každém ročním období nabízí záplavu rostlin. Zjara, v časném létě i v dalších měsících poskytuje mnoho zeleně i květů, jež se uplatňují jako zdroj vitaminů, příjemných chutí a léčivých účinků. Je jich kolem nás mnohem víc, než si obvykle uvědomujeme. Chlubí se svými barvami, nabízejí své listy i plody. Ty, které nejsou jedlé, nám starosti nedělají, ovšem – mnohé po pozření mají jedovaté účinky. Které jsou které? Odpověď je někdy těžká, když rostliny jedlé, nepoživatelné a dokonce jedovaté jsou si často podobné – jako dvojníci. Chceme-li bylinky sbírat a uplatnit v kuchyni, musíme Bylinky do kuchyně a jejich jedovatí dvojníci - Eva Maria Dreyer od authora Eva Maria Dreyer a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Eva Maria Dreyer |
Jazyk |
český |
Počet stran |
141 |
Rok vydání |
2008 |
Žánr |
naučná |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Víkend |