Každý tuzemský region má recepty, které jsou jedinečné. Jihočeské knedlíky s borůvkovým žahourem, podkrkonošské kyselo, valašský skopový guláš, ornamentální chodské koláče, smažený chřest z jihu Moravy nebo patenty s oskerušovými povidly ze Slovácka. Domácí strava je proti té restaurační osobní, spojená s konkrétními lidmi a příběhy. Stojí na běžně dostupných a lokálních surovinách a obvykle nevyžaduje složité postupy. Poznejte chuťový místopis Čech, Moravy a Slezska:13 kapitol podle tuzemských etnografických regionů včetně představení základních surovin135 receptů n Atlas chutí Čech, Moravy a Slezka - Petra Pospěchová od authora Petra Pospěchová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Petra Pospěchová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
320 |
Rok vydání |
2023 |
Žánr |
kuchařky |
Nakladatelství |
Smart Press |