Čtvrtá knížka Gastromapy je žloutkově žlutá! Lukáš Hejlík přináší 400 tipů ze všech regionů Česka. Na svých cestách si počítal, co kde snídal. Vejce Benedikt měl v 84 podnicích, zkusil 62 omelet, 41krát to byla vejce do skla. Máloco mělo poslední dobou takový nástup jako turecká vejce, ta otestoval na 36 místech. Tolikrát si dal mimochodem i lívance. Celkem 20krát to byly buchtičky s krémem, 18krát párky a 16krát avotoast. Často to byly jen obložené chleby, sendviče nebo toasty. Procestoval v Česku celý svět a zkusil anglické snídaně, francouzské toasty, kanadské lívance, belgi 400 - Snídaně, brunch, kafe - Lukáš Hejlík od authora Lukáš Hejlík a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Lukáš Hejlík |
Jazyk |
český |
Počet stran |
304 |
Rok vydání |
2024 |
Nakladatelství |
Došel karamel |