Maso zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, tzv. zvěřina, je velmi chutné a nutričně velmi hodnotné. Nemáme-li v rodině myslivce, pak dnes dobře nakoupíme kvalitní zvěřinu nejen ve specializovaných prodejnách, ale také ve větších supermarketech. Naší předkové dobře znali výživovou hodnotu a vlastnosti jednotlivých druhů zvěřiny a jejích jednotlivých dílů a dovedli z nich připravovat chutné krmě. To dokládají četné historické dokumenty a kuchařské knihy z minulého i dřívějších století. Fotografie: Jiří Poláček Návrh obálky: Pavla Momčilová Z Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni - Oldřich Dufek od authora Oldřich Dufek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Oldřich Dufek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
93 |
Rok vydání |
2006 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Medica Publishing |