Kniha vznikla ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze. Snahou knihy je poukázat na propojenost faktorů prostředí, vlastní zemědělské produkce a vyrobených potravin, ať již jde o jejich množství (včetně výhledů do budoucna), nebo kvalitu. V první část je o seznámení s historií, současným i budoucím významem zemědělství a zasazení produkce do kontextu prostředí. Druhá část je věnována produkčním systémům a třetí potravinám a způsobům zpracování zemědělských produktů. Zajímavé informace v knize naleznou nejen studenti středních škol, jímž je především určena, ale i široká veřejnost Zemědělství a potraviny - Josef Holec, Jana Poláková od authora Josef Holec, Jana Poláková a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Josef Holec, Jana Poláková |
Jazyk |
český |
Počet stran |
224 |
Rok vydání |
2019 |
Žánr |
naučná |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Profi Press |