Co se peklo a jedlo před Vánoci, co na Štědrý den, Boží hod a co na Štěpána? V dnešní uspěchané době se rádi na chvíli zastavíme a ohlédneme zpět do historie, dokonce i v kuchyni. S údivem pak zjišťujeme, že tradice smaženého kapra a bramborového salátu je poměrně mladá. Na Štědrý den se dřív jedli šneci, kapr načerno či namodro. Na venkově byl zas tradiční kuba, novější je také tradice vinné klobásy. V naší kuchařce najdete recepty nejen na tradiční pokrmy, ale pozveme vás i na malou ochutnávku do ciziny. A nezapomněli jsme ani na moderní recepty a na bezlepkové cukroví. Vánoce - Růžena Přibylová od authora Růžena Přibylová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Růžena Přibylová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
176 |
Rok vydání |
2017 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Fortuna Libri ČR |