Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnistřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůběže, ryb a zvěřiny. Pátý díl Technologie přípravy pokrmů 1 - Hana Sedláčková, Pavel Otoupal od authora Hana Sedláčková, Pavel Otoupal a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Hana Sedláčková, Pavel Otoupal |
Jazyk |
český |
Počet stran |
85 |
Rok vydání |
2004 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Fortuna |