Potravinářská prvovýroba a výroba, složení a vlastnosti poživatin, nauka o výživě, znaky jakosti potravin, příčiny znehodnocování potravin, skladování a konzervování potravin, cukry a ostatní sladidla, obiloviny, škroby, vejce, mléko a mléčné výrobky, tuky, ovoce a ovocné výrobky, jádroviny a olejnatá semena, kakao a čokoláda, pochutiny, nápoje, želírovací látky, kypřící prostředky, surovinové směsi a přípravky, přídatné látky, obalové materiály. 5. aktualizované vydání Suroviny pro učební odbor Cukrář - Ludvík Bláha od authora Ludvík Bláha a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Ludvík Bláha |
Jazyk |
český |
Počet stran |
216 |
Rok vydání |
2014 |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Informatorium |