Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte se, jak správně zacházet s lahodným rybím či račím masem. Nahlédněte přes rameno profesionálním rybářům. Ukážeme vám, co je v rybí kuchyni opravdu podstatné. Vaření vás bude bavit a pochutnáte si na zdravém jídle. Ryby z našich rybníků a řek - Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda od authora Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jacqueline Vogt, Ingo Swoboda |
Jazyk |
český |
Počet stran |
144 |
Rok vydání |
2017 |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vašut |