Překlad 7. německého vydání je určen především studujícím SOU a hotelových škol a mladým pracovníkům v restauračních provozech. Kniha se zaměřením na spokojenost hostů zprostředkovává uživatelům teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, úklidu, organizace a ekonomiky restaurace, péče o pokrmy, nápoje a jejich prodej, přípravu banketů a zvláštních akcí. Shrnuje i informace o marketingu v pohostinství, poradenství a prodeji v restauraci a hlavních zásadách jednání s hosty, včetně reagování na jejich reklamace. Těsný vztah mezi teorií a praxí ve výkladu usnadňuje pochopení odb Restaurace a hos - Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler od authora Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Reinhold Metz, Hermann Grüner, Thomas Kessler |
Jazyk |
český |
Počet stran |
606 |
Rok vydání |
2008 |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Europa Sobotáles |