Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem. Autoři dbají na seznamování s novými technologiemi, surovinami, polotovary a výrobky v cukrářské praxi. Receptury pro cukrářskou výrobu - Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová od authora Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Ivana Nováková, František Kadlec, Jaroslava Stejskalová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
96 |
Rok vydání |
2006 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Idea servis |