Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu? Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři Pálíme ovoce - Birgit Essich, Klaus Hagmann od authora Birgit Essich, Klaus Hagmann a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Birgit Essich, Klaus Hagmann |
Jazyk |
český |
Počet stran |
96 |
Rok vydání |
2020 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Víkend |