Jak se to má u vaření s vínem? Skvěle, když umíte víno využít i jinak než jen pro přímou konzumaci ze sklenky. Víno lze používat do marinád, lze jím podlévat nejrůznější masa, ať již dušená či pečená, lze je přidávat do omáček, které pak získají příjemnou návinnou chuť. Autor přináší recepty na jídla tuzemská i zahraniční, kde se víno používá běžně či se jím může pokrm vylepšit překvapivě. Defiluje zde slavný kohoutek na víně vedle dalmatské pašticády, roštěné Eszterházy, staropolské kýty na smetaně, pokrmů z mletých mas i rybích specialit, jako je vánoční losos na šampaňském či jihomoravský k Jihomoravské vaření s vínem - Libor Jan od authora Libor Jan a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Libor Jan |
Jazyk |
český |
Počet stran |
144 |
Rok vydání |
2012 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Vakát |