Karel Šroubek, autor této vyjímečné kuchařské knihy, se vždy řídil heslem: "Za živa v hotelu, po smrti v nebi" a pro hosta by udělal cokoli. Říkali mu "pane hoteliére" a velmi si ho vážili. Na Václavském náměstí v Praze mu patřila restaurace U Šroubků, později zakoupil celý hotel U arcivévody Štěpána. V knize Jak se vaří u Šroubka, která byla vydána poprvé již v roce 1935, čtenář objeví nejen spousty skvělých receptů, bude pozván i do kuchyně a spolu s majitelem může sledovat chování personálu k hostům. Hotel sídlící v přepychové secesní budově, byl později přejmenován na Grandhotel Evropa, Jak se vaří u Šroubka? - Karel Šroubek od authora Karel Šroubek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Karel Šroubek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
256 |
Rok vydání |
2008 |
Žánr |
životopisy |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Paseka |