Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené jazyky v tomto slovníku jsou nejpoužívanější v Evropě. Navíc Francie je kolébkou kulinářského umění a mnoho gastronomických termínů se nepřekládá do dalších jazyků. Výběr a sled jednotlivých pojmů vychází z tematických okruhů spojených s činností v hotelu, v kuchyni, v restauraci atd. Gastronomický slovník v kostce - Václav Šmíd od authora Václav Šmíd a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Václav Šmíd |
Jazyk |
český, nemecký, anglický, francúzsky, talianský |
Žánr |
zjednodušená četba |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Ratio |