Ledviny jako párový, relativně malý orgán, se podílejí na řade důležitých tělesných pochodů. Umožňují odstraňovat z těla přebytečnou vodu a odpadní látky, významně se uplatňují při regulaci krevního tlaku, podporují tvorbu červených krvinek v kostní dřeni, aktivují vitamín D potŕebný pro regeneraci kostí a zasahují do mnoha dalších procesů. Máte nemocné ledviny? Chcete jim usnadnit práci a zmírnit jejich zátěž? Věříte, že vhodnou úpravou Vašeho jídelníčku můžete omezit výskyt komplikací a zabránit rozvoji selhání ledvin? Potřebujete poradit, jak vyhovět požadavkům komplexní léčby z hledisk Dieta u chronických onemocnění ledvin - Milan Hrubý, Olga Mengerová od authora Milan Hrubý, Olga Mengerová a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Milan Hrubý, Olga Mengerová |
Jazyk |
český |
Počet stran |
150 |
Rok vydání |
2010 |
Žánr |
naučná |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Forsapi |