S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti španělské země, přírody i kultury a odstíny neznámých chutí její kuchyně. Už samotná odlišnost klimatických podmínek dává tušit, že zde nemůže existovat jednotná národní kuchyně. Na chladném a vlhkém severu najdeme jiné plodiny než v mírném klimatu u Středozemního moře nebo na chudé náhorní plošině středního Španělska. Recepty v knize reprezentují jednotlivé regionální kuchyně, které zůstávají věrné svým tradicím - máte možnost vyzkoušet například katalánský rybí kotlík, Culinaria Španělsko - Slovart CZ od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Jazyk |
český |
Počet stran |
488 |
Rok vydání |
2009 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Slovart CZ |