Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil. “ Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma i v zahraničí, vaří pr Čtyři roční období na talíři - Jaroslav Sapík, Jiří Babica od authora Jaroslav Sapík, Jiří Babica a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Jaroslav Sapík, Jiří Babica |
Jazyk |
český |
Počet stran |
200 |
Rok vydání |
2016 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Eminent |