Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve ná Bible šéfkuchaře - Ovoce a zelenina - Svojtka&Co. od authora a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Jazyk |
český |
Počet stran |
320 |
Rok vydání |
2009 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
Svojtka&Co. |