Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl od Hruškových „kůžiček“ si můžete být jisti, že tyto krajové speciality uvaříte z poctivých surovin a jsou to ve své podstatě staročeská gruntovní jídla. Některá pocházejí z Podkrkonoší, jiná z Beskydska nebo třeba ze Šumavy, ale jedno je spojuje – tak jako si na nich pochutnaly naše babičky či pra Babiččiny regionální recepty za pár kaček - Dalibor Marounek od authora Dalibor Marounek a nakladatelství za skvělé ceny na e-shopu Martinus. cz.
Autor |
Dalibor Marounek |
Jazyk |
český |
Počet stran |
176 |
Rok vydání |
2017 |
Žánr |
kuchařky |
Typ |
filmy |
Nakladatelství |
BVD |